Tine Rustand Albertsen

Håndball

Jeg hadde mye problemer med akilles som aktiv håndballspiller. Etter endt håndballkarriere og noen år med fin sene kom plutselig plagene tilbake. Det var vondt å gå og jeg klarte ikke lenger å løpe. Akillesen var stiv om morgenen og jeg måtte gå sidelengs ned trappen. Heldigvis kom jeg i kontakt med Aleksander og Senefix og det er jeg veldig glad for! 

Aleksander er faglig dyktig og laget et spesialtilpasset treningsprogram med gradvis oppbygging av min vonde akillessene. Jeg fikk daglig oppfølging underveis med gode øvelser, veiledning, videosamtaler og masse motivasjon. Programmet var lagt opp med gradvis økning av belastning og tyngre vekter. Jeg merket god fremgang! Etter 2-3 måneder var akillesen helt fin igjen og jeg kan leve et aktivt liv med trening akkurat slik jeg ønsker. Jeg gjør fortsatt øvelser for å forebygge og bruker alt jeg har lært i rehabiliteringsperioden. 

Jeg kan trygt anbefale Senefix og det gode samarbeidet med Aleksander!

Marit Strømøy i racer drakt

Tine Rustand Albertsen

Håndball

Jeg hadde mye problemer med akilles som aktiv håndballspiller. Etter endt håndballkarriere og noen år med fin sene kom plutselig plagene tilbake. Det var vondt å gå og jeg klarte ikke lenger å løpe. Akillesen var stiv om morgenen og jeg måtte gå sidelengs ned trappen. Heldigvis kom jeg i kontakt med Aleksander og Senefix og det er jeg veldig glad for! 

Aleksander er faglig dyktig og laget et spesialtilpasset treningsprogram med gradvis oppbygging av min vonde akillessene. Jeg fikk daglig oppfølging underveis med gode øvelser, veiledning, videosamtaler og masse motivasjon. Programmet var lagt opp med gradvis økning av belastning og tyngre vekter. Jeg merket god fremgang! Etter 2-3 måneder var akillesen helt fin igjen og jeg kan leve et aktivt liv med trening akkurat slik jeg ønsker. Jeg gjør fortsatt øvelser for å forebygge og bruker alt jeg har lært i rehabiliteringsperioden. 

Jeg kan trygt anbefale Senefix og det gode samarbeidet med Aleksander!

Image

Les flere kundeopplevelser

Hør deres fantastiske historier
bilde av Thomas

Jeg anbefaler Senefix hvis du har problemer med akilles!

- Lars Thomas Thorstensen

bilde av Kåre Holter

Terapi slik all terapi burde være. Etter å ha vært plaget med akilles ...

- Kåre Holter Solhjell

Image

Etter 14 sesonger i Formel 1 har kroppen måttet tåle harde påkjenninger. I de si ...

- Marit Strømøy

Image

Jeg liker å være fysisk aktiv, men har slitt med vonde knær siden sommeren 2016. Begynte å trene ...

- Geir-Morten Hansen

Image

Alltid stiv i akilles på morgenen eller når jeg hadde sittet lenge stille. Hindret meg ...

- Thomas Johansen

Image

Jeg opplevde store smerter i høyre albue og hånd etter en lengre periode ...

- Espen Flåteteigen

Image

Etter år med en stadig vondere akillessene fant jeg Senefix. Aleksander gav meg ...

-Tevje Samodee

Image

I flere måneder i ro etter legens anbefaling, fikk jeg hjelp av Alexander til å starte med ...

- Thorlill Bonden