Marit Strømøy

Båtrace-fører

Etter 14 sesonger i Formel 1 har kroppen måttet tåle harde påkjenninger. I de siste par årene har det satt seg på skuldrene og jeg har til tider dårlig mobilitet og endel smerter.

Mye av treningen har derfor gått til å styrke nettopp skuldre og nakke. Sammen med Aleksander Treidene hos Naprapat og Helse har vi funnet en måte å holde et fornuftig nivå på belastning og trening, og skuldrene er bedre enn på lenge.

Behandlingen har gitt økt mobilitet og smertelindring. Det aller viktigste er imidlertid tanken om hjelp til selvhjelp. Der andre gir beskjed om hvile, har Aleksander gitt meg gode øvelser som gjør at jeg kan forebygge og styrke der problemet ligger.

Marit Strømøy i racer drakt

Eva Skatteboe

V-I-F

Jeg kom til Aleksander med vondter i bakre venstre legg og ofte gjentakende strekker ved håndballtreninger, kamper og løp.  

Etter en sjekk hos Aleksander fikk jeg god veiledning og kunnskap om hvordan skaden kunne behandles og bedres. Jeg ble en del av hans onlinecoaching program, der han lagde et solid opptreningsopplegg for meg. Til tross for at jeg bor noen mil unna, ble det nesten som å ha en treningsøkt med Aleksander hver dag, takket være daglige påminnelser via Senefix appen. Jeg følte jeg fikk god oppfølging, både når det gjaldt skaden, men også motivasjonen og hvilken hensikt de ulike øvelsene hadde for meg. Mine tidligere tanker om «opptrening» etter en skade, er at det kjedelig og at man aldri ser mål. Denne følelsen sitter jeg ikke igjen med nå. Jeg har lært at man ikke bare kan trene opp skaden igjen, men at man kan bli sterkere enn utgangspunktet.  

Etter mine to måneder hos Aleksander ble leggen raskt bedre, men også sterkere enn det den var før jeg kom til han. Takket være godt treningsprogram og ikke minst god drahjelp fra Aleksander var jeg tilbake på håndballbanen igjen etter to måneder, uten vondter.  

Jeg tar med meg en frisk legg og mange gode øvelser som nå er en del av treningsprogrammet mitt. Jeg er superfornøyd og takknemlig over all hjelpen jeg har fått, og kommer til å fortsette å dra til Aleksander hvis en skade skulle oppstå igjen.

Image

Les flere kundeopplevelser

Hør deres fantastiske historier
bilde av Thomas

Jeg anbefaler Senefix hvis du har problemer med akilles!

- Lars Thomas Thorstensen

bilde av Kåre Holter

Terapi slik all terapi burde være. Etter å ha vært plaget med akilles ...

- Kåre Holter Solhjell

Image

Etter 14 sesonger i Formel 1 har kroppen måttet tåle harde påkjenninger. I de si ...

- Marit Strømøy

Image

Jeg liker å være fysisk aktiv, men har slitt med vonde knær siden sommeren 2016. Begynte å trene ...

- Geir-Morten Hansen

Image

Alltid stiv i akilles på morgenen eller når jeg hadde sittet lenge stille. Hindret meg ...

- Thomas Johansen

Image

Jeg opplevde store smerter i høyre albue og hånd etter en lengre periode ...

- Espen Flåteteigen

Image

Etter år med en stadig vondere akillessene fant jeg Senefix. Aleksander gav meg ...

-Tevje Samodee

Image

I flere måneder i ro etter legens anbefaling, fikk jeg hjelp av Alexander til å starte med ...

- Thorlill Bonden

    Legg igjen en kommentar